30/11 LAC-wedstrijd Dronten

Kenza van Kapel en Viviënne Bosch hadden beide een RWK-limiet gezwommen voor de 800m vrije slag. Kenza heeft dit nummer ook met succes gezwommen tijdens de RWK Brabant, maar voor Viviënne hebben we dit afgeraden vanwege het grote aantal limieten dat ze had behaald. Ze kon beter haar aandacht richten op de andere zwemnummers.

Omdat ze deze lange zwemnummer toch graag wilde zwemmen als kwalificatie voor de NJJK lange afstand in december hebben we gezocht aar een mogelijkheid en die bleek in Dronten te zijn als “tussenstop” op weg naar Unna. Viviënne verbeterde haar beste tijd met ongeveer 7 seconden, maar Kenza bleek de snelste, ze finishte ongeveer 5 seconden voor Viviënne in 11:00,24.

Uitslagen:

2019-11-30 Dronten LAC-wedstrijd uitslag

2019-11-30 Dronten LAC-wedstrijd uitslag (verkort)