Grote Clubactie

Op zaterdag 19 september start de Grote Clubactie weer. Daarom worden ook bij WZV Waalwijk de komende trainingsavonden weer lotenboekjes meegegeven in het zwembad door je zweminstructeur/trainer.

Leden kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Tevens is het dit jaar weer mogelijk om digitaal loten te verkopen, klik hier voor de digitale loten.

We vragen alle leden om hieraan mee te doen, want een beetje extra geld kunnen we als vereniging goed gebruiken, zeker voor ons 100 jarig feest die in verband met Corona 1 jaar is uitgesteld.

De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. En daar doen wij graag aan mee! Ieder lot kost EUR 3,00. Als WZV krijgen wij 80% van dit bedrag. Als we allemaal meedoen en fanatiek verkopen, dan kan dat oplopen tot een mooi bedrag.

Om je extra te stimuleren, hebben we aan de verkoop een “Kleine Zwemlidactie” gekoppeld: vanaf het derde lot dat je verkoopt, krijg je 50 cent per verkocht lot.
Sneller dan zo, kun je je zakgeld niet bij elkaar verdienen!

De lotenboekjes moeten uiterlijk zondag 15 november binnen zijn. Deze kun je inleveren bij een van je zwemlesinstructeurs/trainers.