Koninklijke Erepenning voor WZV

Woensdag 2 september j.l. hebben we de feestelijke opening van ons 100-jarig jubileumjaar gevierd. Vanwege de RIVM richtlijnen konden we helaas niet iedereen uitnodigen. Burgemeester Kleijngeld was tijdens de opening aanwezig met een historisch cadeau.

Namens Koning Willem-Alexander werd de Waalwijkse ZwemVereniging
onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.

20200902 – Waalwijk – Zijne Majesteit de Koning heeft op 19 mei 2020 besloten om de Koninklijke Erepenning toe te kennen aan de Waalwijkse Zwemvereniging (WZV). Burgemeester Nol Kleijngeld overhandigt de Koninklijke erepenning tijdens de bijeenkomst op woensdag 2 september, in de kantine van het zwembad, ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum aan voorzitter Willeke de Man. Foto: Pix4Profs/ Ramon Mangold

De diverse toespraken zijn terug te kijken via https://youtu.be/9x-77Y9shNg