11/10 Meerkamp Den Bosch

De 1e Meerkamp van het nieuwe seizoen werd zonder publiek gehouden in het Sportiom te Den Bosch. De grote groep zwemmers (35) van WZV deed het ook zonder aanmoedigingen heel goed. Tot nu toe werden er iedere week vele clubrecords gezwommen en dat gebeurde vandaag ook weer. In totaal werden er 9 Clubrecords gezwommen:

  1. Maikel Blijlevens tekende voor 8 clubrecords. Op de 400m vrije slag zwom hij een tijd van 4:44,41, wat een clubrecord betekende voor jongens/heren 13, 14, 15 en 16 jaar. Tijdens de 100m rugslag evenaarde hij zijn onlangs in Amersfoort gezwommen clubrecord (1:06,63). Hij evenaarde daarmee de huidige clubrecords voor jongens/heren 13, 14, 15 en 16 jaar.
  2. Het gemengde estafette team – bestaande uit 2 setjes tweelingen Kim Theuns, Jens Hoppenbrouwers, Liza Theuns en Jort Hoppenbrouwers – zwom naar een nieuw clubrecord (4:48,54) tijdens de 4x 100m vrije slag in de leeftijdscategorie Gemengd 14 jaar.

Ook nu sneuvelden er weer de nodige PR’s – 81 in totaal – waarbij de meeste vooruitgang werd geboekt door Suze van Oosterhout, gevolgd door Timo Harteveld, Jens Hoppenbrouwers, Phileine Borgonjen, Ilona Blonk, Evelien Scholten, Demi Kemmeren, Huib Stoop, Jort Hoppenbrouwers, Ilias van der Meer, Nora Aourzag, Chris Geers, Marleen Scholten, Maikel Blijlevens, Ally Geers, Elce & Duuk Dollekens, Marith Ewijk, Liza & Kim Theuns, Britt van der Ham en Veerle van Ballegooijen. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2020-10-11 Den Bosch Meerkamp deel 1 uitslag

2020-10-11 Den Bosch Meerkamp deel 1 uitslag (verkort)