Rabo Clubsupport

Beste (ouders van) zwemmers,
Het is weer tijd voor de jaarlijkse Rabo ClubSupport actie. Natuurlijk doen wij als WZV ook weer mee! Dit jaar met als doel een spetterend 100 jarig jubileum.
Bankier je bij Rabobank de Langstraat en ben je lid dan kan je vanaf nu digitaal via de Rabo app of op Rabobank.nl/clubsupport je stem uitbrengen. In het verleden kreeg je hiervoor een stembiljet thuisgestuurd. Dit jaar kan je alleen digitaal je stem uitbrengen. Ook dit jaar krijg je 5 stemmen en is elke stem 5 euro waard. Je 5 stemmen moeten verdeeld worden over minimaal 3 verenigingen, met maximaal 2 stemmen per vereniging.
Wij hopen uiteraard op 2 van jullie stemmen te kunnen rekenen. Graag willen we je ook vragen om familie, vrienden, kennissen of buren te vragen om op WZV te stemmen om zo nog meer rendement te halen uit de Rabo ClubSupport.
Daarnaast willen wij je aandacht vragen voor de andere stemmen. Wij willen jullie vragen om je overige stemmen te gunnen aan de Tafeltennisvereniging Waalwijk. Bij de Tafeltennisvereniging Waalwijk is de leden ook gevraagd om naast hun stem op de eigen vereniging ook een stem uit te brengen op WZV.  Zo kunnen beide verenigingen proberen een maximaal aantal stemmen toegekend te krijgen.
Alvast bedankt voor je steun!
Met vriendelijke groet,

Bestuur WZV