18/7 Zomerwedstrijd 2 Oss

Ook tijdens de tweede zomerwedstrijd in Oss werden weer vele successen door WZV-zwemmers geboekt. WZV verscheen met 22 zwemmers aan de start, ditmaal stond de wedstrijd ook open voor zwemmers van 18 jaar en ouder. Kijk naar de volgende feiten.

Er werden 9 Clubrecords gezwommen: 7x door Maikel Blijlevens (waarvan 3x een evenaring van zijn oude record), 1x door Kenza van Kapel en 1x door het Heren Estafetteteam (zie foto, bestaande uit Maikel Blijlevens, Chris Geers, Duuk Dollekens en Jort Hoppenbrouwers).

Er werden door de 22 zwemmers maar liefst 41 PR’s gezwommen, waarbij opvallend vaak een flinke progressie gemaakt werd. De grootste verbetering kwam op naam van Suze van Oosterhout, gevolgd door Evelien Scholten, Maikel Blijlevens, Timo Harteveld, Jona Dörr, Chris Geers, Kim Theuns, Marith Ewijk, Ilona Blonk, Duuk Dollekens, Marleen Scholten en Jens Hoppenbrouwers. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2021-07-18 Oss Zomerwedstrijd deel 2 uitslag

2021-07-18 Oss Zomerwedstrijd deel 2 uitslag (verkort)