3/10 Competitie Waalwijk

Tijdens de 1e competitie zwemwedstrijd, die afgelopen zondag 3/10 in het thuisbad Zwembad Olympia (Waalwijk) werd gehouden, kwam WZV tot zeer goede resultaten tegen de poulepartners Zegenwerp en Tempo. Helaas werden er door diverse oorzaken een aantal zwemmers gemist. Hoe dit alles uitwerkt in het puntentotaal kunnen we nu nog niet zeggen, want ook de KNZB kampt momenteel met een storing in de geautomatiseerde gegevensverwerking.

De resultaten waren echter zonder meer voortreffelijk, kijk maar naar de onderstaande feiten:

  • Er werden maar liefst 20 Clubrecords gevestigd: 9x door Maikel Blijlevens (200m vrije slag, 50m rugslag, 100m rugslag), 6x door Viviënne Bosch (100m vrije slag, 50m vlinderslag), 2x door Jort Hoppenbrouwers (50m schoolslag), 2x door het heren estafetteteam 4x100m wisselslag (Maikel Blijlevens, Jort Hoppenbrouwers, Jens Hoppenbrouwers en Chris Geers) en 1x door het heren estafetteteam 4x100m vrije slag (Jort Hoppenbrouwers, Wessel Roosenbrand, Duuk Dollekens en Maikel Blijlevens).
  • Er werden 50 PR’s gezwommen, waarbij de meeste vooruitgang werd geboekt door Suze van Oosterhout, gevolgd door Phileine Borgonjen, Ilona Blonk, Huib Stoop, Veerle van Ballegooijen, Wouter Jehee, Maikel Blijlevens, Jort Hoppenbrouwers, Duuk Dollekens, Evelien Scholten, Timo Harteveld, Chris Geers, Wessel Roosenbrand, Isabel van Gessel en Kim Theuns.
  • In de uitslag van deze wedstrijd boekten de WZV-zwemmers 9x een overwinning, 11x een 2e plaats en 5x een 3e plaats.

Klik voor meer details op de uitslagen hieronder.

Naschrift 7/10: Inmiddels is de uitslag handmatig door de KNZB doorgerekend en heeft WZV met een puntentotaal van 2714,11 punten een 4e plaats bereikt in de A-klasse van Regio Zuid.

Uitslagen:

2021-10-03 Waalwijk Competitie deel 1 uitslag

2021-10-03 Waalwijk Competitie deel 1 uitslag (verkort)