28/11 Minioren Clubmeet Cuijk

De Minioren Clubmeet bestaat dit seizoen uit 4 gewone wedstrijden, die worden afgesloten met een finale voor de beste teams. Het is dus een TEAM-wedstrijd met zicht op een finale. Ook bij de 4e wedstrijd in Cuijk verscheen WZV aan de start met een bijzonder klein team (2 personen), met als gevolg dat de finale buiten het gezichtsveld blijft.

De 2 WZV-zwemmers hadden tezamen 6 starts en dit leidde 2x tot een PRHet meest succesvol was Wouter Jehee, want beide PR’s kwamen op zijn naam. Hij zwom PR’s tijdens de 50m vrije slag en 100m rugslag. Hij bereikte een 1e plaats tijdens de 100m rugslag en een 2e plaats tijdens de 50m vrije slag. Suze van Oosterhout zwom goed, maar ditmaal geen PR’s.  

Klik voor alle details op de links hieronder.

Uitslagen:

2021-11-28 Cuijk-Minioren Clubmeet deel 4 uitslag

2021-11-28 Cuijk-Minioren Clubmeet deel 4 uitslag (verkort)