31/8 Kilometer van Zidewinde 2022

Op woensdag 31 augustus werd tijdens de avonduren in het 8 banen 50m bad van openluchtzwembad Zidewinde te Sprang-Capelle de inmiddels traditionele Kilometer van Zidewinde gezwommen. Deze staat open voor wedstrijdzwemmers en trimzwemmers van voornamelijk WZV, maar ook voor zwemmers van andere clubs en zwemmers zonder club. Er verschenen 27 zwemmers aan de start, het was prachtig weer en de geleverde prestaties waren daarom zeer goed.

De winnaars waren Mariska Stoffels (Dames Trimzwemmers), Perry Ammerlaan (Heren Trimzwemmers), Liza Theuns (Dames Wedstrijdzwemmers) en Jort Hoppenbrouwers (Heren Wedstrijdzwemmers).

Van de 24 WZV-zwemmers zwommen er 17 een PR voor de 1000m vrije slag in het 50m bad. De meeste progressie werd daarbij geboekt door Chris Geers, gevolgd door Timo Harteveld, Jona Dörr, Kim Theuns, Liza Theuns, Britt van der Ham, Luc de Bont, Dylan van der Ham, Wessel Roosenbrand en Jort & Jens Hoppenbrouwers. Klik voor bijzonderheden op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2022-08-31 Sprang-Capelle KM van Zidewinde 2022 uitslag

2022-08-31 Sprang-Capelle KM van Zidewinde 2022 uitslag (verkort)