18/9 Minioren Circuit Tilburg

Op zondag 18 september vond voor WZV de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen plaats in het mooie zwembad de Drieburcht in Tilburg. Het betrof een Minioren Circuit, waaraan echter ook Meisjes Junioren 1 kunnen deelnemen. De wedstrijd werd georganiseerd door TRB-RES in samenwerking met WZV.

6 WZV-zwemmers stonden op de wedstrijddag aan de start, waaronder ook Jenna Motta, die van Niemo-Barracuda is overgekomen. Het bijzondere aan deze wedstrijdenreeks is, dat er een meerkamp-klassement per categorie wordt opgemaakt van de zwemmers, die de 3 persoonlijke afstanden succesvol hebben gezwommen. De eerste 6 zwemmers van elke categorie verdienen een medaille. Voor WZV waren op dit gebied succesvol Ryan Linnartz (Ryan werd 1e in de categorie Swimckick Jongens Minioren 3 en jonger) en Sam Wannée (Sam werd 4e in de categorie Swimkick Jongens Minioren 6 en jonger).

Er werden 11 PR’s gezwommen. De meeste progressie werd daarbij geboekt door Ryan Linnartz, gevolgd door Sam Wannée, Dylan van der Ham en Gijs van Rooijen. Klik voor alle uitslagen op de links hieronder.