16/10 Meerkamp Rosmalen

De eerste Meerkamp zwemmen tussen WZV, Aquamigos, Arethusa, BZV en De Treffers werd gezwommen in Rosmalen. Het werd een langdurige wedstrijd, hetgeen een punt van aandacht is voor de volgende te organiseren meerkamp in Waalwijk. Tijdens deze wedstrijd werd gebruik gemaakt van de KNZB Compete app voor de tijdwaarneming. De registratie verliep zeker niet vlekkeloos, maar een onmiskenbaar voordeel voor de toeschouwers is dat ook zij de gerealiseerde tijden live kunnen volgen.

De 33 WZV zwemmers scoorden tijdens deze wedstrijd 1 Clubrecord en 41 PR’s. 19x boekte een WZV-er de overwinning, 13x werd een 2e plaats bereikt en 13x werd een 3e plaats behaald.

Het clubrecord werd gevestigd tijdens de afsluitende 4x100m Wisselslag Mixed Estafette. Het jonge team van WZV, bestaande uit Wouter Jehee, Suze van Oosterhout, Collin van der Ham en Jenna Motta vestigde in 6:55.92 een clubrecord op die discipline voor de leeftijdscategorie 12 jaar.

De meeste progressie werd geboekt door Ryan Linnartz, gevolgd door Wouter Jehee, Gijs van Rooijen, Ilias van der Meer, Timo Harteveld, Collin van der Ham, Duuk Dollekens, Jona Dörr, Jort Hoppenbrouwers, Chris Geers, Liza Theuns, Elise Dörr, Wessel Roosenbrand, Suze van Oosterhout, Veerle van Ballegooijen, Bregje Vermeulen, Ziva van Zon, Kim Theuns, Ilona Blonk, Jens Hoppenbrouwers, Britt van der Ham en Tim Veraa. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2022-10-16 Rosmalen-Meerkamp deel 1 uitslag

2022-10-16 Rosmalen-Meerkamp deel 1 uitslag (verkort)