2/10 Competitie Tilburg

Op zondag 2 oktober stond de 1e ronde van de Zwemcompetitie op het programma. WZV zwemt in de A-klasse van Regio Zuid en had als directe tegenstanders TRB-RES uit Tilburg, de Treffers uit Rosmalen en Merlet uit Cuijk. De wedstrijd werd gehouden in het goed geoutilleerde zwembad De Drieburcht te Tilburg. Het door WZV gezwommen resultaat was goed voor de 5e plaats in de A-klasse, waarin 20 teams uitkomen.

De volgende feiten waren van belang:

Er werden 3 Clubrecords gezwommen door:

  • Maikel Blijlevens 200m vrije slag heren 15 en 16 jaar (tijd: 2:03.53)
  • Heren Estafette Team 4x 100m vrije slag, bestaande uit Chris Geers, Wessel Roosenbrand, Jort Hoppenbrouwers en Maikel Blijlevens (tijd: 3:51.27).

Er werden 38 PR’s gezwommen. De meeste progressie werd daarbij gerealiseerd door Ilias van der Meer, gevolgd door Timo Harteveld, Suze van Oosterhout, Britt van der Ham, Sam Wannée, Chris Geers, Duuk Dollekens, Veerle van Ballegooijen, Jona Dörr, Anne Verhoef, Wessel Roosenbrand, Maikel Blijlevens, Kim Theuns, Isabel van Alebeek, Elce Dollekens, Bregje Vermeulen, Marith Ewijk en Isabel van Gessel.

Het meest opmerkelijke onderdeel was wel de afsluitende 4x 100m vrije slag estafette heren, waarbij TRB-TRES en WZV zij aan zij gingen, maar die WZV uiteindelijk winnend wist te beëindigen.

Klik voor alle bijzonderheden op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2022-10-02 Tilburg Competitie deel 1 uitslag

2022-10-02 Tilburg Competitie deel 1 uitslag (verkort)