26-28/10 Zwem3(4)daagse Waalwijk

Beste kinderen, ouders, grootouders en verzorgers,

Op 26, 27 en 28 oktober 2022 wordt er in Zwembad Olympia door de Waalwijkse Zwemvereniging (WZV) wederom een Zwem 3 (4) Daagse georganiseerd. Je kunt hieraan deelnemen wanneer je minimaal in het bezit bent van een A-diploma of een certificaat van Superspetters. WZV-leden hebben hierover al een Mail gehad met de info die voor hen geldt.

Het is mogelijk iedere dag te starten vanaf 18:00 tot 19:00 uur.
Kinderen tot 12 jaar zwemmen per dag 250 meter, alle andere deelnemers zwemmen 500 meter.
Omdat de KNZB uitgaat van een zwem4daagse bieden wij de mogelijkheid om één dag 2x het aantal meters te zwemmen: voor kinderen tot 12 jaar 500 meter en voor andere deelnemers 1000 meter. Zo heb je toch het aantal meters voor een echte zwem4daagse gezwommen.

Inschrijven kun je via de link hieronder, de kosten bedragen Euro 7,50.
Na ontvangst van je inschrijfgeld is jouw deelname definitief. Als je alle dagen alles hebt gezwommen dan krijg je een mooie medaille!

https://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/item/643029/wzv/

Je kunt ook onderstaande QR-code scannen om je in te schrijven:

Tenslotte is het ook mogelijk om je in te schrijven door gewoon een mail te sturen naar het volgende mailadres: secretaris@wzvwaalwijk.nl
Om je in te kunnen schrijven moet in de mail, je naam, geboortedatum en woonplaats aangeven. Tevens mag je aangeven hoe vaak je al hebt meegedaan aan de zwem-4-daagse. De inschrijfkosten betaal je dan de eerste dag dat je komt zwemmen.

Groetjes en hopelijk tot ziens.
Namens de organisatie van de zwem4daagse WZV Waalwijk
Karin Verdijk, Angeline Dörr.