9/10 Minioren Circuit Waalwijk

Het 2e Minioren Circuit werd door WZV in het eigen bad in Waalwijk gezwommen. Overtuigende winnaars tijdens dit goed bezochte circuit waren Wouter Jehee (met 3 overwinningen), Ryan Linnartz (met 2 overwinningen) en Suze van Oosterhout (met 1 overwinning). Ook de 4x50m Vrije Slag Estafette werd gewonnen door het Gemengde Estafetteteam van WZV, bestaande uit Jenna Motte, Sam Wannée, Suze van Oosterhout en Wouter Jehee.

Er werden 10 PR’s behaald, waarbij de meeste progressie werd geboekt door Genowefa Kardas, gevolgd door Ryan Linnartz, Suze van Oosterhout, Dylan van der Ham, Wouter Jehee en Gijs van Rooijen. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2022-10-09 Waalwijk-Minioren Circuit deel 2 uitslag

2022-10-09 Waalwijk-Minioren Circuit deel 2 uitslag (verkort)

2022-10-09 Waalwijk-Minioren Circuit deel 2 resultaten meerkamp