20/11 Competitie Cuijk

De 2e ronde van de Zwemcompetitie werd door WZV in Cuijk gezwommen met als resultaat een voor WZV teleurstellende 10e plaats. In de eindrangschikking na 2 wedstrijden handhaafde WZV zich weliswaar op de 5e plaats, maar het is de vraag of WZV deze positie kan vasthouden tijdens de 2 volgende competitierondes. Ondanks de tegenvallende prestaties werd er door sommige zwemmers toch zeer goed gezwommen. In totaal werden er 3 Clubrecords en 37 PR’s gezwommen.

Maikel Blijlevens verbeterde de clubrecords 100m Vlinderslag voor Heren 15 jaar en 16 jaar (tijd: 1:01,23) en het Estafetteteam – bestaande uit Maikel Blijlevens, Wessel Roosenbrand, Jort Hopenbrouwers en Chris Geers – verbeterde het Clubrecord 4 x 50m Vrije slag voor Heren 17 jaar & ouder (tijd: 1:44,03).

De 37 PR’s werden gezwommen door Ziva van Zon – zij had de meeste progressie – en Veerle van Ballegooijen, Bregje Vermeulen, Sam Wannée, Liza Theuns, Chris Geers, Suze van Oosterhout, Wouter Jehee, Kim Theuns, Gijs van Rooijen, Anne Verhoef, Elce Dollekens, Jort Hoppenbrouwers, Genowefa Kardas, Wessel Roosenbrand, Duuk Dollekens en Maikel Blijlevens.

Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2022-11-20 Cuijk Competitie deel 2 uitslag

2022-11-20 Cuijk Competitie deel 2 uitslag (verkort)