27/11 Meerkamp Waalwijk

De 2e Meerkamp van seizoen 2022-2023 vond plaats in het “eigen” zwembad Olympia (Waalwijk). Hoewel voorzien van lange zwemnummers verliep de wedstrijd zeer vlot en werden er goede resultaten bereikt door de WZV-zwemmers. De tegenstanders waren zwemmers van Arethusa (Oss), De Treffers (Rosmalen), BZV (Den Bosch), Aquamigos (Vlijmen) en 1 zwemmer van Wychen.

Er werden 5 Clubrecords gezwommen:

  • Maikel Blijlevens nam 3 CR’s voor zijn rekening: 100m vrije slag heren 15 jaar en heren 16 jaar (tijd 55.26), 200m wisselslag heren 15 jaar (tijd 2:21.13).
  • Verder zwom het Gemengde Estafetteteam 4x 100m vrije slag (bestaande uit Collin van der Ham, Wouter Jehee, Suze van Oosterhout en Jenna Motta) in de leeftijdscategorie 12 jaar een clubrecord met een tijd van 6:07.10.
  • Aan het eind van de wedstrijd zwom het Heren Estafetteteam 4x 100m wisselslag (bestaande uit Chris Geers, Jort Hoppenbrouwers, Maikel Blijlevens en Wessel Roosenbrand) een CR in de tijd van 4:30.78.

Er werden 35 PR’s gezwommen. De meeste progressie werd daarbij bereikt door Genowefa Kardas, gevolgd door Jort Hoppenbrouwers, Wouter Jehee, Jens Hoppenbrouwers, Chris Geers, Suze van Oosterhout, Ilias van der Meer, Elise Dörr, Collin van der Ham, Ilona Blonk, Timo Harteveld, Britt van der Ham, Kim Theuns, Maikel Blijlevens, Duuk Dollekens, Jade Hoppenbrouwers, Tim Veraa, Marith Ewijk en Isabel van Gessel. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2022-11-27 Waalwijk Meerkamp deel 2 uitslag

2022-11-27 Waalwijk Meerkamp deel 2 uitslag (verkort)