6/11 Wedstrijden in Rosmalen en Roosendaal

Op zondag 6 november nam WZV in Rosmalen deel aan de 1e ronde van Minioren Clubmeet. Dit is een teamwedstrijd alleen voor wedstrijdzwemmers van de leeftijdsklasse Minioren. Alhoewel er individueel goed gepresteerd werd door de 3 WZV-zwemmers die aan deze wedstrijd deelnamen, kun je niet spreken van een goed resultaat in teamverband, want daarvoor was het aantal deelnemende WZV-ers te gering. De 3 zwemmers zwommen tijdens de 9 starts in totaal 7 PR’s, hetgeen natuurlijk een puike prestatie is. Wouter Jehee tekende voor 3 PR’s, Ryan Linnartz boekte 2 PR’s en Genowefa Kardas ook 2 PR’s.

Marith Ewijk, Kim & Liza Theuns namen op eigen initiatief deel aan een Limietwedstrijd in Roosendaal. Tijdens de 9 starts werden er 5 PR’s geboekt. Kim Theuns tekende voor 3 PR’s en Liza Theuns voor 2 PR’s.

De meeste progressie tijdens beide wedstrijden werd geboekt door Wouter Jehee, gevolgd door Kim Theuns, Liza Theuns, Ryan Linnartz en Genowefa Kardas. Klik voor alle resultaten op de links hieronder.

Uitslagen:

2022-11-06 Rosmalen-Minioren Clubmeet deel 1 uitslagĀ 

2022-11-06 Rosmalen-Minioren Clubmeet deel 1 uitslag (verkort)

2022-11-06 Roosendaal Limietwedstrijd Hieronymus deel 1 uitslag

2022-11-06 Roosendaal Limietwedstrijd Hieronymus deel 1 uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer