12/2 Limietwedstrijd 50m bad Eindhoven

Limietwedstrijden in het 50m bad zijn er voor zwemmers om ervaring in het lange bad op te doen en uiteraard om limieten voor het 50m bad te behalen ten behoeve van een inschrijving voor een andere wedstrijd, bijvoorbeeld het Regionaal of Nederlands Kampioenschap.

De lange baan wedstrijd op 12 februari in Eindhoven werd gekenmerkt door veel deelnemers en een pakket van 2, 3 of 4 zwemnummers voor Minioren, dat binnen een half uur moest worden afgewerkt. De 2 zwemmers van WZV, die aan het Minioren-pakket deelnamen (Ryan Linnartz en Sam Wannée), gingen van start op het 1e nummer en moesten zich daarna weer direct naar de start begeven voor het 2e zwemnummer en nogmaals deze procedure herhalen voor het 3e zwemnummer. Dat zou toch echt anders moeten.

Maar goed de prestaties waren ondanks alles toch goed; de 27 starts leidden namelijk tot 26 PR’s voor het lange bad. Er werd ook flinke progressie geboekt, met name door Wouter Jehee, gevolgd door Timo Harteveld, Sam Wannée, Suze van Oosterhout, Jort Hoppenbrouwers, Chris Geers, Marith Ewijk en Maikel Blijlevens.

Limieten voor de BZK (Brabantse Zomer Kampioenschappen) werden behaald door Maikel Blijlevens, Chris Geers, Guus den Hartog en Jort Hoppenbrouwers. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2023-02-12 Eindhoven Limietwedstrijd 50m bad 2023 uitslag

2023-02-12 Eindhoven Limietwedstrijd 50m bad 2023 uitslag (verkort)