26/2 Meerkamp Rosmalen

De 4e Meerkamp van het seizoen werd door BZV uit ‘s-Hertogenbosch georganiseerd in Combibad Kwekkelstijn te Rosmalen. Ondanks het wat rommelige verloop van de wedstrijd waren de 35 deelnemende zwemmers van WZV goed op dreef, want ze boekten in de onderscheiden leeftijdsklassen 20x een overwinning, 16x een 2e plaats en 11x een 3e plaats. Verder werd er diverse limieten behaald voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen.

Tijdens het afsluitende lange estafettenummer 4x 200m Wisselslag Dames maakten Marith Ewijk, Jade Hoppenbrouwers, Elce Dollekens en Isabel van Alebeek in 11:28.70 korte metten met het tot dusver geldende Clubrecord voor Dames 17 jaar & ouder. De Heren estafetteploeg 4x 200m Vrije slag kwam net iets te kort voor het verbeteren van het geldende clubrecord.

Er werden 39 PR’s gezwommen. De meeste vooruitgang werd tijdens deze wedstrijd geboekt door Guus den Hartog, gevolgd door Suze van Oosterhout, Jenna Motta, Ilias van der Meer, Ryan Linnartz, Ziva van Zon, Yannick van Alebeek, Collin van der Ham, Sam Wannée, Chris Geers, Marleen Scholten, Jort Hoppenbrouwers, Maurice van Alebeek, Duuk Dollekens, Dylan van der Ham, Genowefa Kardas, Jens Hoppenbrouwers, Timo Harteveld, Elce Dollekens, Kim Theuns, Ally Geers en Marith Ewijk.

Klik voor de resultaten op de links hieronder.

Uitslagen:

2023-02-26 Rosmalen Meerkamp deel 4 uitslag

2023-02-26 Rosmalen Meerkamp deel 4 uitslag (verkort)