26/3 Wedstrijden in Breda en Roosendaal

Op zondag 26 maart waren diverse WZV-zwemmers actief bij 2 wedstrijden: de 3e Minioren Clubmeet in het 25m bad van Roosendaal (de Stok) en een druk bezochte Limietwedstrijd in het 50m bad van Breda (de Wisselaar).

De 5 Minioren van WZV in Roosendaal boekten 5 PR’s, waarvan er 3 op naam kwamen van de zeer goed op dreef zijnde Wouter Jehee. Al zijn starts leverden een PR op; de grootste verbetering boekte hij bij de 100m Wisselslag, die hij als 2e beste beëindigde. De andere 2 PR’s kwamen op naam van Sam Wannée, die – net als Wouter – een forse verbetering liet zien bij de 100m wisselslag.

De limietwedstrijd in het 50m bad van Breda stond in het teken van het behalen van limieten voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen. Isabel van Alebeek slaagde daarin bij de 100m Vlinderslag en Collin van der Ham slaagde daar ruimschoots in bij de 100m Vrije slag en 100m Rugslag. Tijdens deze wedstrijd werden er door de 9 zwemmers van WZV 13 PR’s gezwommen. Voor Collin van der Ham, Isabel van Alebeek en Chris Geers leverde elke start een PR voor het 50m bad op. Britt van der Ham (2x), Suze van Oosterhout, Liza Theuns en Marith Ewijk waren de andere zwemmers met minstens 1 PR.

Klik voor details van deze wedstrijden op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2023-03-26 Breda Limietwedstrijd uitslag

2023-03-26 Breda Limietwedstrijd uitslag (verkort)

2023-03-26 Roosendaal Minioren Clubmeet deel 3 uitslag

2023-03-26 Roosendaal Minioren Clubmeet deel 3 uitslag (verkort)