Recreanten algemeen

Bij de recreanten kan je voor de lol zwemmen en werken aan je technieken of conditie, maar je kan ook gaan trainen voor zwemvaardigheid. Bij de zwemvaardigheidsdiploma’s ligt het accent op het ontdekken en ervaren van de verschillende aspecten van de zwem- en recreatiesport.

Onder leiding van een aantal enthousiaste trainers kan je bij WZV aan de slag met veel verschillende onderdelen. Er is een jaaroverzicht van alle mogelijkheden.

Onze trainers zijn:
Linda rek
Thomas van den linden

Assistenten:
Maurice van Alebeek
Evelien Jansen

Per leeftijdsgroep zijn er verschillende trainingstijden. De jongere recreanten zwemmen bijvoorbeeld eerder op de avond dan de ouderen. De algemene trainingstijden voor de recreanten zijn als volgt:

Woensdagavond vanaf 18.30 tot 20.00 uur,
Vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

De contributie is inclusief het behalen van de zwemvaardigheidsdiploma’s. Voor de speciale zwemvaardigheidscursussen, zoals bijvoorbeeld snorkelen, moet een extra bijdrage worden betaald vanaf het jaar dat je 12 jaar wordt.

Voor inschrijving en informatie kan je tijdens de trainingstijden terecht bij de ingang van het Zwembad Olympia te Waalwijk . Je kan het inschrijfformulier ook downloaden.