Trimzwemmen

Op woensdagavond van 21.00 tot 21.45 uur en op vrijdagavond van 21:15 tot 22:00 uur liggen de trimzwemmers in het water. Als trimzwemmer heb je de keus om op een van beide avonden te komen zwemmen. Kan je echter een keer niet op je vaste woensdag- of vrijdagavond, dan wissel je die week gewoon een keer om en kom je op de andere dag.

Op woensdagavond is het bad verdeeld in verschillende banen, in deze banen liggen zwemmers van verschillende niveaus. In de eerste baan de echt recreatieve zwemmers die het fijn vinden om rustig hun baantjes te trekken en hun sociale contacten bij te houden. In de volgende banen loopt het tempo van zwemmen steeds meer op, tot in de laatste baan waar op een stevig tempo continu wordt gezwommen. Tijdens deze training is er een trainingsschema aanwezig voor diegenen die aan hun conditie willen werken. Voor de banen waar wat rustiger wordt gezwommen, is er een ervaren trainer die niet alleen training geeft maar ook aanwijzingen kan geven om de zwemslagen en conditie te verbeteren.

Op vrijdagavond zijn er minder trimzwemmers aanwezig. Al naar gelang de drukte hebben de trimzwemmers dan de beschikking over een of twee banen. Op vrijdagavond is er geen trainer aanwezig, de trimzwemmers zwemmen deze avond hun eigen programma!

Iedereen is welkom om een keer kennis te komen maken met het trimzwemmen van WZV!

De contributie wordt per maand geïncasseerd. Voor inschrijving en informatie kun je tijdens de trainingen terecht bij de ingang van het Zwembad Olympia te Waalwijk. Je kunt het inschrijfformulier ook downloaden.