22/12 Clubkampioenschap WZV 2017

Op vrijdag 22 december zijn in Zwembad Olympia te Waalwijk de WZV Clubkampioenschappen van 2017 gehouden.

  • Voor de puntentelling van het clubkampioenschap werd gebruik gemaakt van de FINA 2017 puntentelling. Door deze puntentelling kunnen recreatieve zwemmers het opnemen tegen wedstrijdzwemmers en meisjes tegens jongens.
  • Het mooie van de FINA puntentelling is voorts, dat je alle slagen onderling met elkaar kunt vergelijken. De prestatie wordt internationaal gewogen en aan de prestatie worden punten toegekend.
  • Het geinige aan deze clubkampioenschappen is, dat er gemengd gezwommen wordt: jong tegen oud, meisje tegen jongen, wedstrijdzwemmer tegen recreatieve zwemmer.
  • In elke onderscheiden categorie worden de plaatsen 1 t/m 3 beloond met mooie medailles. In elke onderscheiden categorie mag degene, die over 3 afstanden de hoogste totaalscore heeft, zich gedurende 1 jaar clubkampioen van WZV noemen.
  • Er is een wisselbeker voor de beste zwemmer/zwemster overall van WZV. Win je deze beker 5 keer op rij, dan mag je deze behouden !

De volgende categorieën werden gebruikt:

  • 2011-2008 jongens/meisjes wedstrijd/recreatief
  • 2007-2005 jongens/meisjes wedstrijd/recreatief
  • 2004-2002 jongens/meisjes wedstrijd/recreatief
  • 2001 en eerder jongens/meisjes wedstrijd/recreatief.

Er waren 66 deelnemers en er werden 127 PR’s gezwommen. Interessant daarbij is altijd de progressie en die was echt fenomenaal. Kijk maar eens naar de vooruitgang van Emma van Hulten, Elise van Wanrooij, Ireen de Ronde, Kirsten Hartkoorn, Kenji van de Water, Sara de Groot, Stijn Engelbert, Remi & Caja Bodhi, Freek Langenberg, Tom Martens, Sabrina Karimi, Jona Dörr, Veronique & Maurice & Isabel van Alebeek, Daphne Kempff, Loes de Groot, Francis & Ally Geers, Elce Dollekens, Rachael Laarakker, Hes & Kenza van Kapel, Miranda de Haaij, Annemieke ten Heuvel, Evelien Jansen, Elise Dörr, Duuk & Jela Dollekens, Jacky van Logten, Anouk Böhmer, Linde Akkermans, Veerle van Ballegooijen, Jens Hoppenbrouwers, Marleen Scholten, Yannick van Alebeek, Viviënne Bosch en de schrijver dezes.

Klik op de uitslagen hieronder om alle clubkampioenen te ontdekken.

Uitslagen:

2017-12-22 Waalwijk Clubkampioenschap WZV 2017 uitslag (met FINA punten)

2017-12-22 Waalwijk Clubkampioenschap WZV 2017 uitslag (progressie)

2017-12-22 Waalwijk Clubkampioenschap WZV 2017 totaaluitslag (met FINA punten)

2017-12-22 Waalwijk