Schoolzwemtoernooi 2018 Jij doet toch ook mee?

Schoolzwemtoernooi
De Waalwijkse Zwemvereniging (WZV) organiseert jaarlijks (in 2018 voor de 21e maal) het schoolzwemtoernooi voor leerlingen van het basisonderwijs met minimaal zwemdiploma A. Het toernooi staat ook open voor basisscholen buiten de gemeente Waalwijk. Dit zwemevenement vindt plaats op vrijdag 16 februari 2018 (in de voorjaarsvakantie) van 13:30 tot 18:00 uur in zwembad Olympia te Waalwijk en deelname is gratis.
• De groepen 3 en 4 zwemmen van 13.30 tot 15.00 uur,
• De groepen 5 en 6 van 15.00 tot 16.30 uur en
• De groepen 7 en 8 van 16.30 tot 18.00 uur.
Je zwemt de volgende slagen:
• 1 baan (25 meter) op de borst (borstcrawl of schoolslag) en
• 1 baan (25 meter) op de rug (rugcrawl of rugslag).
Je maakt kans op een medaille én de wisselbeker voor de beste school. Maar dat is niet alles: als je meedoet ontvang je na afloop zelfs nog een gratis zwemkaartje voor zwembad Olympia ! Dus doe mee aan dit leuke, gezellige en sportieve zwemtoernooi.
Als je wilt meedoen, dan kun je je tot en met vrijdag 02 februari opgeven bij je school. Vul het strookje in en lever dat in op je school. Als u (als ouder) wilt meedoen in de rol van begeleider, meldt u zich dan ook aan via het inschrijfformulier. U zit dan bij de kinderen aan het zwembad. Dit hoeft niet de hele middag, maar dit mag ook alleen het deel zijn waarin uw kind zwemt. Als je nog vragen hebt, dan kun je een e-mail sturen naar sztwaalwijk@gmail.com
Tot 16 februari !

2017-03-03 Waalwijk SZT