27/9 Minioren Circuit Den Bosch

De Minioren Circuit wedstrijd in het 25m bad (Sportiom) van Den Bosch was een wedstrijd van eerste keren. Suze van Oosterhout, Elin Snoeren en Isis Folkertsma zwommen hun eerste officiële wedstrijd. En Collin van der Ham en Nora Aourzag zwommen voor de eerste keer een 400 meter vrije slag. Daarnaast was het voor deze zwemmers van WZV de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Alle zwemmers van WZV hebben een goede prestatie neergezet: de in totaal 19 starts waren namelijk goed voor 18 PR’s. Ereplaatsen waren er voor Wouter Jehee (2e plaats), Collin van der Ham (2x 3e plaats) en Elin Snoeren (3e plaats). Opvallend was de progressie van Wouter Jehee met 4 PR’s tijdens 3 starts. De grootste verbetering was voor Dylan van der Ham (bij de 50 meter schoolslag), gevolgd door Wouter Jehee, Collin van der Ham en Ilias van der Meer. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2020-09-27 Den Bosch Minioren Circuit deel 1 uitslag

2020-09-27 Den Bosch Minioren Circuit deel 1 uitslag (verkort)