18/6 Sprintwedstrijd 2 (Onderling WZV) Waalwijk

Ten gevolge van de corona-maatregelen hadden we na 6 maanden weer eindelijk eens een wedstrijd en deze wedstrijd was een lang gekoesterde wens: een wedstrijd over 25m afstanden. Eindelijk een gelegenheid waarbij we ons zouden kunnen verlossen van stokoude PR’s en CR’s op deze nummers.

38 WZV-zwemmers doken het water in met als doel het vestigen van realistische PR’s en CR’s op 25m afstanden. Dat gebeurde ook, want tijdens de 152 starts werden er 148 PR’s gezwommen en 47 CR’s. Ook de verbeteringspercentages waren zeer hoog.

De 47 clubrecords kwamen op naam van Maikel Blijlevens (15x), Viviënne Bosch (13x), Kenza van Kapel (5x), Jort Hoppenbrouwers (4x), Jona Dörr (4x), Marith Ewijk (3x), Marlotte Spohr (2x) en Wessel Roosenbrand (1x).

Klik voor alle bijzonderheden op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2021-06-18 Waalwijk Sprintwedstrijd 2 (Onderling WZV) uitslag

2021-06-18 Waalwijk Sprintwedstrijd 2 (Onderling WZV) uitslag (verkort)