21/11 Competitie Boxtel

Tijdens de 2e competitie zwemwedstrijd, die afgelopen zondag 21/11 in het Dommelbad te Boxtel werd gehouden, kwam WZV op enkele onderdelen tot goede resultaten tegen de poulepartners Zegenwerp en Tempo. Helaas werden er door diverse oorzaken ook deze keer een aantal zwemmers gemist. Dat had onmiskenbaar gevolgen voor het puntentotaal, dat weer later bekend gemaakt werd, omdat de KNZB nog steeds kampt met een storing in de geautomatiseerde gegevensverwerking.

De resultaten waren echter veelal goed, kijk maar naar de onderstaande feiten:

  • Er werden 5 Clubrecords gevestigd: 2x door Jort Hoppenbrouwers (200m schoolslag heren 15 en 16 jaar, tijd: 2:43,18), 2x door het estafetteteam 4x100m vrije slag heren 15 en 16 jaar (Chris Geers, Maikel Blijlevens, Jens Hoppenbrouwers en Jort Hoppenbrouwers, tijd: 4:02,59) en 1x door het estafetteteam 4x50m vrije slag heren 17 jaar & ouder (Wessel Roosenbrand, Duuk Dollekens, Maurice van Alebeek en Maikel Blijlevens, tijd: 1:46,35).
  • Bijzonder was de verbetering van Jort Hoppenbrouwers van het clubrecord 200m schoolslag voor heren 16 jaar, want het vorige record werd inmiddels 35 jaar geleden gevestigd!
  • Er werden 37 PR’s gezwommen, waarbij de meeste vooruitgang werd geboekt door Evelien Scholten, gevolgd door Chris Geers, Jona Dörr, Veronique van Alebeek, Jort Hoppenbrouwers, Wouter Jehee, Veerle van Ballegooijen, Suze van Oosterhout, Jens Hoppenbrouwers, Ilona Blonk, Elce Dollekens, Viviënne Bosch, Duuk Dollekens, Tim Veraa, Liza Theuns, Maurice van Alebeek en Marleen Scholten.
  • In de uitslag van deze wedstrijd boekten de WZV-zwemmers 12x een overwinning, 3x een 2e plaats en 6x een 3e plaats.
  • Inmiddels is de uitslag handmatig door de KNZB doorgerekend en heeft WZV met een puntentotaal van 3283,44 punten een 5e plaats bereikt in de A-klasse van Regio Zuid. In het totaalklassement na 2 wedstrijden bezet WZV nog steeds de 4e plaats.

Klik voor meer details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2021-11-21 Boxtel-Competitie deel 2 uitslag

2021-11-21 Boxtel-Competitie deel 2 uitslag (verkort)