27/3 Meerkamp Rosmalen

De 4e ronde van de Meerkamp tussen de zwemverenigingen De Treffers, Arethusa, BZV en WZV begon vroeg in Rosmalen op zondag 27 maart (11:30 uur), met o.m. de zware zwemnummers 200m vlinderslag heren en 400m wisselslag dames. 32 WZV-zwemmers gaven acte de présence en waren goed op dreef.

  • Marith Ewijk won overtuigend de 400m wisselslag dames in de clubrecordtijd van 5:54,40 en was verantwoordelijk voor 3 Clubrecords (dames 13, 14 en 15 jaar).
  • Jort Hoppenbrouwers won de 200m vlinderslag heren in 2:40,50 met een forse verbetering van zijn inschrijftijd.
  • Wessel Roosenbrand won de 100m vrije slag heren in 56,64 en sleurde in zijn kielzog 3 andere WZV-zwemmers (Jort Hoppenbrouwers, Chris Geers en Duuk Dollekens) naar eindtijden onder de minuut.
  • Er werd door WZV-zwemmers maar liefst 11x gewonnen (Annemijn Spohr 2x, Wouter Jehee 2x en Marith Ewijk, Chris Geers, Timo Harteveld, Jort Hoppenbrouwers, Suze van Oosterhout, Wessel Roosenbrand, Bregje Vermeulen ieder 1x), 10x werd een 2e plaats bereikt en 6x werd een 3e plaatsnotering behaald.
  • 50 PR’s werden er gezwommen en daarbij werd veel progressie gemaakt: het meeste door Timo Harteveld en Jort Hoppenbrouwers, gevolgd door Duuk Dollekens, Elin Snoeren, Jens Hoppenbrouwers, Veerle van Ballegooijen, Evelien Scholten, Liza Theuns, Marith Ewijk, Jona Dörr, Suze van Oosterhout, Wouter Jehee, Ilias van der Meer, Chris Geers en Bregje Vermeulen.

Klik voor alle details op de uitslagen hieronder. Tot slot: de laatste Meerkamp van het seizoen vindt plaats op zondag 3 juli 2022, het betreft een Meerkamp-Finale in Oss.

Uitslagen:

2022-03-27 Rosmalen Meerkamp Deel 4 uitslag

2022-03-27 Rosmalen Meerkamp Deel 4 uitslag (verkort)