15/1 Minioren Circuit Roosendaal

De 4e ronde van het Minioren Circuit zwemmen vond voor WZV plaats in het Roosendaalse zwembad De Stok. De resultaten van de kleine WZV afvaardiging waren bijzonder goed. Er werden 16 PR’s gezwommen en opvallend was de 1e plaats van Suze van Oosterhout bij de 50m Schoolslag, temidden van gerenommeerde zwemploegen als PSV en Hieronymus. Ook de prestatie van Wouter Jehee tijdens de 200m vrije slag mag gezien worden; hij finishte op dit onderdeel als tweede. Verder knokte de estafetteploeg 4x50m vrije slag gemengd, bestaande uit Wouter Jehee, Jenna Motta, Sam Wannée en Suze van Oosterhout, zich naar een heel verdienstelijke 2e plaats. 3e Plaatsen waren er ook: voor Wouter Jehee (50m Schoolslag en 100m Vlinderslag), Ryan Linnartz (50m Rugslag en 50m Vlinderslag) en Dylan van der Ham (50m Vrije slag).

De grootste vooruitgang werd geboekt door Ryan Linnartz, gevolgd door Dylan van der Ham, Wouter Jehee, Genowefa Kardas en Suze van Oosterhout. Klik voor bijzonderheden op de links hieronder.

Uitslagen:

2023-01-15 Roosendaal Minioren Cicruit deel 4 uitslag

2023-01-15 Roosendaal Minioren Cicruit deel 4 uitslag (verkort)