8/1 Meerkamp Oss

De 3e ronde van de Meerkamp zwemmen tussen Aquamigos, Arethusa, BZV, de Treffers en WZV vond plaats in het 25m bad van Oss. Een aantal zwemmers van WZV probeerde nog limieten te halen voor de Brabantse Winter Kampioenschappen, hetgeen ook gelukt is. De 36 deelnemende zwemmers van WZV boekten 26x een overwinning, werden 12x tweede en 13x derde. Ze zwommen 4 limieten voor de BWK en vestigden 34 PR’s.

BWK-limieten werden er gezwommen door Collin van der Ham (2x) tijdens de 50m rugslag en 50m vlinderslag, Chris Geers (1x) tijdens de 50m vlinderslag en Jort Hoppenbrouwers (1x) tijdens de 50m rugslag. De meeste progressie werd geboekt door Dylan van der Ham, gevolgd door Ilias van der Meer, Ryan Linnartz, Collin van der Ham, Veerle van Ballegooijen, Ziva van Zon, Jona Dörr, Timo Harteveld, Anne Verhoef, Jort Hoppenbrouwers, Maurice van Alebeek, Marleen Scholten, Chris Geers, Duuk Dollekens, Wouter Jehee, Jens Hoppenbrouwers, Wessel Roosenbrand,  Kim Theuns, Sam Wannée en Ilona Blonk.

Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2023-01-08 Oss Meerkamp deel 3 uitslag

2023-01-08 Oss Meerkamp deel 3 uitslag (verkort)