29/1 Competitie Tilburg

Ondanks vele afwezige zwemmers (wegens blessures en andere oorzaken) bereikte WZV tijdens de 3e ronde van de Zwemcompetitie in Tilburg een tot tevredenheid stemmende 8e plaats. Omdat er door de deelnemende zwemmers zeer goed werd gezwommen staat WZV nu in de eindrangschikking van de A-klasse van KNZB Regio Zuid na 3 wedstrijden te midden van 20 ploegen op de 6e plaats. Er werd door de WZV-zwemmers 14x gewonnen, 9x een 2e plaats bereikt en 12x een 3e plaats behaald; de WZV-zwemmers boekten 50 PR’s.

De overwinningen kwamen op naam van de estafetteteams in diverse samenstellingen (3x), Maikel Blijlevens (2x), Marith Ewijk (2x), Collin van der Ham (2x), Kim Theuns (2x), Chris Geers, Jort Hoppenbrouwers en Suze van Oosterhout.

Dat er goed werd gezwommen is ook te zien aan de hoge verbeteringspercentages, soms meer dan 10%. De meeste progressie werd daarbij bereikt door Guus den Hartog, gevolgd door Gijs van Rooijen, Timo Harteveld, Ziva van Zon, Elce Dollekens, Sam Wannée, Veerle van Ballegooijen, Ilias van der Meer, Ilona Blonk, Suze van Oosterhout, Isabel van Alebeek, Isabel van Gessel, Jasper den Hartog, Marleen Scholten, Kim Theuns, Jade Hoppenbrouwers, Duuk Dollekens, Britt van der Ham, Chris Geers, Wessel Roosenbrand, Anne Verhoef en Jort Hoppenbrouwers.

Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2023-01-29 Tilburg Competitie deel 3 uitslag

2023-01-29 Tilburg Competitie deel 3 uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer