1/10 Competitie Hoogerheide

De 1e ronde van de Zwemcompetitie in de A-klasse werd door WZV in Hoogerheide gezwommen. Het programma is in dit seizoen uitgebreid met 4x 200m estafettes en 400m afstanden. Het viel voor de uitgedunde ploeg van WZV niet mee om een echt goede prestatie neer te zetten: in de rangschikking bezet de ploeg na de 1e ronde de 13e plaats (van 20).

  • Ondanks dat boekte WZV 14x een 1e plaats, 6x een 2e plaats en 10x een 3e plaats, werden er 40 PR’s gezwommen en 1 Clubrecord.
  • Het clubrecord werd verbeterd voor de 4x100m Wisselslag Gemengd door het team bestaande uit Marith Ewijk, Liza Theuns, Maikel Blijlevens en Jona Dörr in de leeftijdsklasse 16 jaar.
  • Isabel van Alebeek, Chris Geers, Colin van der Ham en Maikel Blijlevens wonnen al hun individuele starts.
  • De meeste progressie werd geboekt door Ruben den Hartog, gevolgd door Dylan van der Ham, Ziva van Zon, Sam Wannée, Guus den Hartog, Ilias van der Meer, Britt van der Ham, Collin van der Ham, Ryan Linnartz, Timo Harteveld, Suze van Oosterhout, Wouter Jehee, Maurice van Alebeek, Isabel van Alebeek, Chris Geers, Duuk Dollekens, Elce Dollekens, Ilona Blonk, Anne Verhoef, Marith Ewijk en Tessel van Zon.

Klik voor uitslagendetails op de links hieronder.

Uitslagen:

2023-10-01 Hoogerheide Competitie deel 1 uitslag

2023-10-01 Hoogerheide Competite deel 1 uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer