28/1 Competitie Bergen op Zoom

In de 3e ronde van de competitie is WZV op de 7e plaats geƫindigd. In de totaalrangschikking na 3 wedstrijden is WZV daardoor 1 plaats gestegen naar de 11e plaats (van 20) in de A-Klasse van Regio Zuid. Voor de 3e ronde moest WZV naar Bergen op Zoom, de wedstrijd vond plaats in het mooi gelegen zwembad de Schelp. Bij de volgende competitiewedstrijd (de 4e), die door WZV op zondag 10 maart in Rosmalen wordt georganiseerd, wordt de eindstand opgemaakt.

De 38 deelnemende zwemmers van WZV boekten tijdens deze wedstrijd 13 overwinningen, 11x werd een 2e plaats behaald en 5x een 3e plaats. Chris Geers, Isabel van Alebeek en Jade Hoppenbrouwers boekten zelfs een dubbele overwinning.

Er werden 2 Clubrecords gezwommen: de 1e door Isabel van Alebeek tijdens de 50m Vlinderslag (tijd: 30,61) en de 2e door het Gemengde Estafetteteam 4x 100m Vrije Slag, bestaande uit Chris Geers, Marith Ewijk, Liza Theuns en Maikel Blijlevens (tijd: 4:09,33). Beide Clubrecords waren in de leeftijdscategorie 17 jaar & ouder.

De WZV zwemmers behaalden tezamen 47 PR’s, de meeste kwamen op naam van Ziva van Zon (4), gevolgd door onder meer Britt van der Ham, Dylan van der Ham, Guus den Hartog en Wouter Jehee, die allemaal 3 PR’s op hun naam schreven. De meeste progressie werd daarbij geboekt door Guus den Hartog, onder meer gevolgd door Ruben den Hartog, Ziva van Zon, Ilias van der Meer, Britt van der Ham, Tessel van Zon, Dylan van der Ham en Suze van Oosterhout. Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2024-01-28 Bergen op Zoom Competitie deel 3 uitslag

2024-01-28 Bergen op Zoom Competitie deel 3 uitslag (verkort)

Gepubliceerd door Redacteur kern

Hoofdtrainer