30/10 JJ-Circuit (Onderling WZV) Waalwijk

De KNZB heeft het mogelijk gemaakt om tijdens de periode van gedeeltelijke lockdown, waarin we ons in Nederland nu bevinden, onderlinge wedstrijden te organiseren voor zwemmers van 17 jaar en jonger. De gezwommen tijden krijgen daarbij toch het predicaat “officieel”.

Bij de kern van WZV zien we dit als een mooie kans en we hebben onlangs op vrijdagavond tijdens de trainingsuren onze 1e onderlinge wedstrijd afgewerkt. We hebben tijdens deze onderlinge wedstrijd het programma gevolgd van het 2e Junioren-Jeugd Circuit, dat oorspronkelijk op 25 oktober in Oosterhout gezwommen zou worden.

De resultaten waren ronduit voortreffelijk, ook al zwem je louter tegen tegenstanders van je eigen vereniging. Er werden bijvoorbeeld 7 Clubrecords gezwommen:

  • Maikel Blijlevens zwom tijdens zijn debuut op de 400m wisselslag in 5:24,75 een clubrecord voor jongens/heren 13, 14 en 15 jaar.
  • Het gemengde estafetteteam 4x 100m vrije slag, bestaande uit Jort Hoppenbrouwers, Kenza van Kapel, Jens Hoppenbrouwers en Viviënne Bosch zwom een clubrecord (4:33,07) in de leeftijdscategorieën 14, 15 en 16 jaar.
  • Het gemengde estafetteteam 4x 100m vrije slag, bestaande uit Maikel Blijlevens, Marith Ewijk, Huib Stoop en Liza Theuns zwom een clubrecord (4:38,65) voor de leeftijdscategorie 13 jaar.

Tijdens de wedstrijd boekten de 25 deelnemers 51 PR’s waarbij vooral de grote progressie opvielDe meeste vooruitgang werd bereikt door Isabel van Alebeek, gevolgd door Bregje Vermeulen, Kim Theuns, Viviënne Bosch, Richard Fedchenko, Maikel Blijlevens, Britt van der Ham, Huib Stoop, Elise Dörr, Demi Kemmeren, Kenza van Kapel, Ally Geers, Liza Theuns, Ilona Blonk, Jona Dörr en Marith Ewijk. Klik voor details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2020-10-30 Waalwijk JJ-Circuit deel 2 (Onderling WZV) uitslag

2020-10-30 Waalwijk JJ-Circuit deel 2 (Onderling WZV) uitslag (verkort)