29/11 Competitie (Onderling WZV) Waalwijk

De 2e onderlinge wedstrijd werd gehouden tijdens de trainingstijd van zondagmorgen 29/11. Deze keer werden de nummers gezwommen van de 2e competitieronde, die oorspronkelijk op 8 november in Boxtel zou zijn gehouden, maar die door de coronamaatregelen van het kabinet niet kon doorgaan.

Er verschenen 31 WZV-ers jonger dan 18 jaar aan de start en die waren goed voor 37 PR’s. Ondanks het feit dat er deze keer geen clubrecords sneuvelden, werden er toch weer zeer goede resultaten neergezet:

  • Ilona Blonk, Evelien Scholten en Elin Snoeren zwommen louter PR’s.
  • Wouter Jehee boekte daarbij de meeste progressie, gevolgd door  Evelien Scholten, Chris Geers, Demi Kemmeren, Suze van Oosterhout, Timo Harteveld, Elin Snoeren, Tom Moeling, Veerle van Ballegooijen, Huib Stoop  en Liza Theuns.

Na afloop van de wedstrijd werden de bronzen prestatiemedailles van de KNZB over het seizoen 2019-2020 uitgereikt aan Maikel Blijlevens, Viviënne Bosch, Kenza van Kapel en Jort Hoppenbrouwers vanwege hun prestaties te midden van de beste zwemmers van Nederland.

Uitslagen:

2020-11-29 Waalwijk Competitie deel 2 (Onderling WZV) uitslag

2020-11-29 Waalwijk Competitie deel 2 (Onderling WZV) uitslag (verkort)