27/6 Zomerwedstrijd 1 Oss

Eindelijk was er na ruim 8 maanden weer eens wedstrijd tegen andere clubs, in de afgelopen coronaperiode waren er ofwel geen wedstrijden mogelijk, ofwel alleen onderlinge wedstrijden. Die wedstrijdmogelijkheid bood zich aan in Oss, waar WZV met 23 zwemmers aan de start verscheen. Ook hier waren de resultaten weer zeer goed, kijk maar naar de volgende feiten.

Er werd weer flink aan de (soms oude) Clubrecords gesleuteld, want de WZV-ers verbeterden maar liefst 31 Clubrecords: 13x door Maikel Blijlevens, 6x door Viviënne Bosch, 5x door Jort Hoppenbrouwers en 4x door het Dames Estafetteteam (bestaande uit Kenza van Kapel, Liza Theuns, Viviënne Bosch en Marith Ewijk) en 3x door het Heren Estafetteteam (bestaande uit Jens Hoppenbrouwers, Chris Geers, Jort Hoppenbrouwers en Maikel Blijlevens).

Er werden door de 23 zwemmers maar liefst 59 PR’s gezwommen, waarbij vaak een flinke progressie geboekt werd. De grootste vooruitgang kwam op naam van Lotte Roestenberg, gevolgd door Kim Theuns, Bregje Vermeulen, Evelien Scholten, Jens Hoppenbrouwers, Timo Harteveld, Jona Dörr, Veerle van Ballegooijen, Maikel Blijlevens, Chris Geers, Marith Ewijk, Marleen Scholten, Ally Geers, Jort Hoppenbrouwers, Demi Kemmeren en Ilias van der Meer. Klik voor de details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2021-06-27 Oss Zomerwedstrijd deel 1 uitslag

2021-06-27 Oss Zomerwedstrijd deel 1 uitslag (verkort)