17/10 Meerkamp Rosmalen

De regen met clubrecords en PR’s gaat onverminderd door, want ook deze week werden er weer vele “vette” PR’s en Clubrecords door het team van WZV behaald tijdens de 2e Meerkamp wedstrijd in Rosmalen.

  • De 34 deelnemende zwemmers van WZV behaalden 16 Clubrecords en 51 PR’s.
  • Maikel Blijlevens boekte persoonlijk 6 clubrecords, Viviënne Bosch boekte er 5, het Heren Estafetteteam 4x200m vrije slag (Jens Hoppenbrouwers, Maikel Blijlevens, Chris Geers en Jort Hoppenbrouwers) boekte er 3 en het Dames Estafetteteam 4x200m vrije slag (Viviënne Bosch, Kenza van Kapel, Marith Ewijk en Demi Kemmeren) boekte er 2.
  • De PR’s werden veelal zeer ruim verbeterd. De meeste vooruitgang werd daarbij geboekt door Evelien Scholten, gevolgd door Kim Theuns, Britt van der Ham, Timo Harteveld, Dylan van der Ham, Suze van Oosterhout, Chris Geers, Jort Hoppenbrouwers, Maikel Blijlevens, Liza Theuns, Veerle van Ballegooijen, Viviënne Bosch, Jens Hoppenbrouwers, Ilona Blonk en Marith Ewijk.
  • Het team van WZV boekte 14x een eerste plaats, 11x een tweede plaats en 9x een derde plaats.

Klik op de uitslagen om de details te bekijken.

Uitslagen:

2021-10-17 Rosmalen-Meerkamp Deel 2 uitslag

2021-10-17 Rosmalen-Meerkamp Deel 2 uitslag (verkort)