23/10 Limietwedstrijd Nijmegen

10 WZV-zwemmers gingen op zaterdag 23 oktober op pad om tijdens een limietwedstrijd in het Erica Terpstra bad van Nijmegen een poging te doen de persoonlijke 100m kwalificatietijden voor de Nederlandse Estafette Kampioenschappen in Rotterdam en de Nederlandse Junioren Kampioenschappen in Eindhoven te verbeteren. De wedstrijd in Nijmegen kende weliswaar een rommelig verloop, maar het weerhield de WZV-zwemmers niet ervan om knappe prestaties neer te zetten.

  • Maikel Blijlevens verbeterde bijvoorbeeld de clubrecords van de 50m vlinderslag (27.27) en de 100m vlinderslag (1:01.83), beide voor jongens 14, 15 en 16 jaar.
  • Jort Hoppenbrouwers verbeterde de clubrecords van de 100m schoolslag (1:12.21) voor jongens 15 en 16 jaar.
  • De WZV-ers zwommen tijdens de 20 starts 14 PR’s. De grootste progressie werd daarbij geboekt door Jort Hoppenbrouwers, gevolgd door Maikel Blijlevens en Chris Geers, maar ook Viviënne Bosch, Kenza van Kapel, Marith Ewijk, Kim Theuns en Demi Kemmeren wisten PR’s te boeken, die mogelijk bruikbaar zijn voor de komende kampioenschappen.

Klik voor alle details op de uitslagen hieronder.

Uitslagen:

2021-10-23 Nijmegen-Limietwedstrijd korte baan uitslag

2021-10-23 Nijmegen-Limietwedstrijd korte baan uitslag (verkort)